VOCKET STYLE: [GIVEAWAY] Tomaz Syrix II & Vex, Kerusi ‘Gaming’ Mampu Beli Dengan Kualiti Mantap - oramagamestudios.com

VOCKET STYLE: [GIVEAWAY] Tomaz Syrix II & Vex, Kerusi ‘Gaming’ Mampu Beli Dengan Kualiti Mantap

VOCKET
Views: 13164
Like: 274
GIVEAWAY ALERT!

Jenama Tomaz sering menjadi bualan ramai dalam kalangan anak muda khususnya para streamer dalam memperkenalkan kerusi gaming yang awesome.

Selepas kerusi Gaming Tomaz Blaze X Pro dihasilkan dan berjaya menambat hati ramai orang, kini hadir dengan model terbaru iaitu Syrix II dan Vex. Dengan kualiti dan rekaan yang premium serta harga yang berpatutan, memang anda patut beli sekarang juga!

Tambahan, dengan aksesori pelengkap bilik ‘Gaming’ anda iaitu ‘Mouse Pad serta ‘Floor Mat’ yang bakal menambah pengalaman ‘Gaming’ anda menjadi lebih menarik.

Berita baik buat anda! Menangi Tomaz Vex dan Syrix di mana masing-masing bernilai RM699 dan RM599 dengan klik pautan di bawah:

Setiap entry perlu Like, Share, dan Komen di Youtube atau Facebook Vocket. Goodluck Guys!

#VocketStyle #Tomaz #TomazHeritage #TomazSyrixII #TomazVex #GamingChair

125 Comments

  1. Teringin juga nak beli suatu hari nanti. 🙂

  2. Vex akan jadi teman wanita aku yg tersayang 😍

  3. Tomaz Vex design nampak mengancam habis!! Nice review bro 👍👍👍

  4. Design dia bagi aku lawa colour hitam atau merah dia pun cun sesuai untuk untuk main game ataupun buat kerja di dalam bilik. Harga pun boleh tahan. Tak sabar rasa nk beli😁😁😝😎

  5. GIVEAWAY ALERT!

    Jenama Tomaz sering menjadi bualan ramai dalam kalangan anak muda khususnya para streamer dalam memperkenalkan kerusi gaming yang awesome.

    Kini hadir dengan model terbaru iaitu Syrix II dan Vex serta ditambah dengan aksesori pelengkap bilik 'Gaming' anda iaitu 'Mouse Pad serta 'Floor Mat' yang bakal menambah baik 'Gaming' anda menjadi lebih menarik.

    Berita baik buat anda! Menangi Tomaz Vex dan Syrix di mana masing-masing bernilai RM699 dan RM599. Nak tahu cara nak menang? Tonton video penuh di YouTube Vocket sekarang. Goodluck guys!

    #VocketStyle #Tomaz #TomazHeritage #TomazSyrixII #TomazVex #GamingChair

  6. Sya pelajar sekolah dan harga blaze X Pro pown dh Mahal sbb Harga dya 499, perit nk kumpul duit utk beli tpi Rasa berbaloi sbb quality yg dya bgi

  7. Tomaz Gaming Chair, comfort, nice look, durable

  8. Kerusi gaming yang sangat berbaloi untuk dibeli.. Good job

  9. Kerusi nampak sedap, lemak lemak macam jem berperisa nenas

  10. Design cunn, harga pon nice utk kerusi gaming

  11. Review terbaik tuan.. Dan good move dari Tomaz untuk hasilkan gaming chair yang boleh di katakan citarasa bangsawan tetapi harga marhaen.. Semoga anda terus maju jaya👍

  12. terbaik… dah lame tengok kerusi tomaz ni. video ni racun teruk ni. bising bini aku kalau tau aku beli ni. haha…

  13. Done Like ✅
    Done Share ✅
    Done Comment ✅

  14. Ada rezeki dapat vex syok wooo!!

  15. kerusi idaman aku… kalau dpt i-sinar boleh laa beli… kalau rezeki dpt give away, alhamdulillah… kasut tomaz pun aku pakai skrg ni hahaha

  16. Mantap kerusi dari Tomaz ni.. btw done join giveaway 🙏🏾

  17. Harap sangat dapat gaming chair lame dah kumpul duit nk beli tapi ada ja halangan

  18. Terbaik review bro! Dah lama usha Tomaz Vex ni! Mudah-mudahan ada rezeki untuk menang Tomaz Vex ni,amiin 😁😁

  19. Terbaik 👍🏻👍🏻

  20. Nak kerusi tomaz.ada lagi ke contest

  21. Thank you so much for adding the English subtitles! As a Malaysian foreigner, I struggle understanding Malay especially on videos like this. I really appreciate the effort and convenience you gave us!

  22. Done !! Hehe thankyou atas sharing dan review . Membantu sangat sangat

  23. Baru je beli SYRIC II tadi… serious brand tomaz ni mmg value for money.. comfort, build quality baik, material baik, design cun.. harga pun bukan taraf2 yahudi… tak menyesal beli… tak caya pegi je butik tomaz kat ioi city mall putrajaya tu… semua lineup ade boleh test mana yg berkenan. .mmg mantap walaupun tomaz ni player baru dlm gaming chair!

Leave a Reply

Your email address will not be published.